De helende  kracht  van  mineralen  en  kristallen

 

Deze inspirerende en inzichtgevende workshop bestaat uit:

Een beknopte basisuitleg over het ontstaan van kristallen.                                                                                             Het ervaren van de helende werking van verschillende kristallen.                                                                                   Het ervaren van een kristallegging rond en op je lichaam.                                                                                               Een reading over/met door jou intuïtief 3 uitgekozen kristallen, met de mogelijkheid deze aan te schaffen.

 

Het in contact komen met de helende en magische krachten vanuit de kristallen, werkt aardend en betrouwbaar, brengt creativiteit en zekerheid, geeft kracht en zelfvertrouwen, zorgt voor liefde en verbondenheid, brengt begrip en communicatie, geeft licht en vrede, zorgt voor evenwicht en bewustzijn.                                                               Kristallen kunnen meerdere van deze eigenschappen bezitten.

 

Datum:  zondag 4 november van 10.00 – 15.00 uur.

Bijdrage: 60 euro, inclusief koffie  en thee en een versnapering. 

In de lunchpauze heb je de mogelijkheid om in het nabij gelegen restaurant of in de strandtent iets te eten of je eigen meegebrachte lunch te nuttigen.

 

Is je interesse gewekt? Meld je dan aan.

Dan ontvang je een mail met praktische informatie.

 

Deze workshop wordt gegeven door Martin de Jong, beeldend kunstenaar, spiritueel kunstzinnige coach en een groot verzamelaar van kristallen.