Wie ben ik

 

Mijn naam is Carin van der Wijk, geboren 27-02-1963. Na 23 jaar werkzaam geweest te zijn als logopedist volgde ik de 4- jarige HBO- opleiding tot Energetisch integraaltherapeut (2011-2015). Tijdens deze jaren heb ik de specialisatie kinderreading en de cursus voetreflexologie gedaan en werd praktijk Zeestroom geopend. Er volgden opleidingen tot meditatiecoach voor volwassenen, kindermeditatiedocent  en burn-out coach.

 

Graag wil ik je vertellen wat mij gemotiveerd heeft mijn praktijk te starten. Mijn werk als logopedist, eerst in loondienst, later als praktijkhouder, heb ik altijd boeiend gevonden. De omgang met kinderen en volwassenen, de gesprekken en het hen iets kunnen leren om mee te nemen in hun verdere leven, heeft mij veel voldoening gegeven.


Tijdens deze jaren onderging ik een zware operatie. Hierna kregen mijn privé en werkzaamheden een andere invulling. Dit maakte dat ik een andere weg in wilde slaan. Verhuizen, terug naar de kust, waar ik geboren ben en mijn jeugd heb doorgebracht. Sinds 2005 wonen wij, mijn man en onze 2 jongens, weer aan de kust.

 

Ook wilde ik in contact blijven met volwassenen en kinderen hen begeleiden en met hen praten. Omdat het onderwerp hooggevoeligheid mij aanspreekt, en ik daarin veel herken, volgde ik verschillende cursussen om kinderen en volwassenen te begeleiden.

 

Toen ik met lichamelijke klachten bij een Energetisch begeleider kwam, en door healingsessies en ondersteunende gesprekken mijn klachten verdwenen en ik bewuster werd van wie ik ben en wat ik wil, besloot ik de opleiding tot Energetisch integraaltherapeut te gaan volgen. Om mensen die door lichamelijke en/of psychische klachten niet lekker in hun vel zitten verder te kunnen helpen.   

 

Ook werd ik me gedurende deze jaren steeds bewuster van mijn gevoeligheid. Het aanvoelen, invoelen van de mensen, wat maakt dat het kunnen afstemmen wat er bij de ander speelt nu zo mooi toepasbaar is in mijn werk als therapeut. En fijn te bemerken dat deze gevoeligheid zich steeds meer vergroot. Om zo nog meer te kunnen betekenen voor allen die met een hulpvraag komen.

 

Inmiddels hebben al vele mensen de positieve effecten van de behandelingen, cursussen en retraites mogen ervaren. Te zien en te voelen dat deze mensen het leven weer blij mogen beleven, geeft ook mij blijheid en veel energie.                         


Je bent van harte welkom.

 

Hartelijke groet, Carin.