Recensies

 

De 2-daagse priveretraite was een heerlijke me-time. Het was intens, op maat en waardevol. Carin is heel warm en weet waar ze het over heeft.
 
Zoekend naar mezelf en evenwicht en rust in mijn leven ben ik op zoek gegaan naar een invulling die bij mij past.  Zo ben ik op de website terecht gekomen van Zeestroom. Een luisterend oor, warmte en inleving in mijn situatie was hetgeen ik zocht. Een klik was er direct bij het doorlezen van de site en daarmee de stouten schoenen aangetrokken voor een eerste consult in Julianadorp. Nu bijna een jaar verder en wat is er veel gebeurd en wat ben ik blij met mezelf en hoe ik er nu bij sta. Dit alles dankzij Carin en haar benadering van mijn hulpvraag. Superblij met Carin en in het verlengde hiervan ook met de retraite van dit jaar. Zoveel geleerd over mezelf, zoveel puzzelstukjes gelegd en zoveel kunnen loslaten. Dank hiervoor Carin en ik kijk uit naar onze volgende momenten. 
 

Door de manier van werken met Carin heb ik mijzelf teruggevonden. Door het openstellen van mijn gevoelens en het vertrouwen in Carin zijn mijn energiestromen in mijn lichaam weer gaan stromen. Ik ben rustiger, krachtiger dan ooit en ben weer in balans. Ik heb nog nooit zo goed in mijn vel gezeten.
 
 
Na 2 jaar burn-out en verschillende therapieën te hebben gevolgd ben ik via een vriendin bij Carin terecht gekomen. Na de eerste keer was er al een enorm verschil op te merken, er was een blokkade weg en de energie stroomde weer naar mijn voeten. Wat een verschil na al die tijd! Daarna zijn we aan de slag gegaan met zelf van binnen voelen, en waar anderen mij vooral vertelden hoe ik moest voelen, liet Carin me het ook echt voelen, en hebben we dingen opgeruimd.
Ook heeft ze een healing bij me gedaan wat me een heerlijk licht en vrij gevoel heeft gegeven. Ik ben benieuwd wat de afspraken met Carin me nog meer gaan brengen.
 

Het is echt verbazingwekkend wat de behandeling met me heeft gedaan. Ik ben een stuk lichter in mijn hoofd en mijn hart en ik kom vrolijk van mijn werk. Ik ben heel gelukkig dat ik deze innerlijke reis heb gemaakt en dat ik het een en ander heb kunnen loslaten en ook met mijn werk voel ik me stuk vrijer.

 

Openbreker van de ziel....

 

Voor mij ben je gewoon een heel bijzonder inlevend en inspirerend iemand. Je was er voor mij toen ik dat nodig had, daar heb ik warme herinneringen aan en ik hoop je in de toekomst nog vaak te ontmoeten.

 

De energetische behandelingen hebben mij veel gebracht. Meer inzicht in mijzelf, ontdekken wat ik leuk vind en wat voor mij belangrijk is. De bevestiging dat het goed is hoe ik ben. Te laten komen zoals het gaat.

 

Ik wil eerst even iets vertellen over de bijzondere wijze waarop ik Carin ontmoet heb. Haar visitekaartjes werden bij mij thuis bezorgd en ik had ze terug kunnen sturen, maar iets in me zei persoonlijk bij haar af te geven. De eerste kennismaking was zo warm en vriendelijk dat ik later besloot om een afspraak bij haar te maken. Ze stelde me al snel op mijn gemak en ik kreeg vertrouwen in haar. Ik ben een aantal keer voor consult geweest met positief resultaat. Ook heb ik een aantal ontspanningsavonden meegedaan en die heb ik als erg positief ervaren. Zodra deze weer beginnen doe ik weer mee. Ook sluit ik me graag aan bij de strandwandelingen met extra's zodra deze weer van start gaan.

 

Heerlijk! Ik vind het een cadeautje voor mezelf. Kan bij Carin mezelf zijn en die gaan zoeken! Er is vertrouwen en rust en een geborgen gevoel! Ik geniet als ik er ben en voel me vrij en in harmonie met mezelf als ik thuis kom. Veel dank lieve Carin, je bent een topper!

 

Wat voor mij belangrijk is, is me veilig en welkom voelen. Dit heb ik zeker ervaren bij de persoonlijke begeleiding en later de chakra workshop. Ik mag er zijn... me uitspreken. De vakantieretraite is een echte aanrader, heerlijk (die kon ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan). Het is een warm welkom bij Carin met fijne begeleiding om meer te leren over jezelf.

 

Jouw energie geeft mij veel kracht. Ik heb veel geleerd over mijzelf: om mezelf af te schermen en dicht bij mezelf te blijven. Ik ben heel  blij met je begeleiding, je inleving, je kunde en kennis van het mens zijn. Inspirerende vrouw ben je. Bedankt voor dit alles.

 

Zo denk ik dat het voor ieder mens belangrijk is te weten en te voelen dat hij/zij er toe doet ! Dit vind ik ook zo mooi aan wat jij doet met jouw talent en praktijk: mensen bewust maken/inzicht geven in hun eigen unieke "ZIJN' en het samen ontdekken van mogelijkheden hiermee GELUK te ervaren. Daarmee is een aurareading of healing een cadeautje aan jezelf.

 

Was sceptisch, maar wilde toch wel wat aan mijn rechterschouder- en nekklachten doen. Deze kwamen veelal na een dag van spanning opzetten. Na 2 behandelingen voelde mijn lichaam ontspannender en ben ik me meer bewuster geworden van mijn lichaamshouding. In de nabije toekomst zal ik bij beginnende “vast”zittende spieren weer gebruik maken van een healing. Het leek voor mij allemaal wat zwevend, maar na een healing komt mijn lichaam weer (meer) in balans.

 

De healing heeft voor mij heel veel betekend. Op een of andere manier heeft de behandeling er toe geleid dat ik meer bij mijzelf blijf en niet meer mezelf laat meeslepen door wat anderen er van zullen denken. Het heeft mezelf meer met beide benen op de grond gezet. Fantastisch hoe Carin dit begeleidt en haar energie erin stopt. Echt bewondering voor. Ben erg benieuwd wat de volgende behandeling zal opleveren !

 

Mijn ervaring van meditatie bij Carin. Tot voor kort was het mij onbekend. Nu al een paar keer meegedaan met een meditatie groepje. Kijk er naar uit om weer mee te mogen doen. Het geeft me echt een moment voor mezelf, tussen alle hectiek  van het werk en gezinsleven. De ontvangst, de ruimte, de aandacht voor elkaar, voelt fijn. De meditatieruimte, zachte muziek, comfort van kussens, plaids, wat nodig is om heerlijk te zitten, of als je wilt mag je ook liggen. Ingrediënten om heerlijk te ontspannen. Niet te vergeten de fijne stem van Carin, die je stap voor stap in ontspanning brengt. Wat en hoe ik het ervaar, kan voor een ander weer anders voelen. Ieder beleeft het op een eigen manier. Wat ik ervaar is rust, geluk, er voor jezelf zijn, fijne stilte, weg met de dagelijkse gedachten.
Ervaringen delen mag, maar hoeft niet. Verschillende meditaties gedaan, ademhaling, glimlach, licht. Bijzondere ontmoetingen met jezelf. Eenmaal naar huis lopend met de heerlijke zeelucht in de rug, voel ik me helder, ontspannen en tevreden. Heb zin in mijn dag. Bedankt en tot de volgende keer.

 

Al lange tijd had ik last van stijve rug en leden. 's Morgens vroeg stond ik stijf en stram op en een dagje tuinieren was eigenlijk heel belastend. Carin sprak over haar praktijk en stelde voor eens met mij in gesprek te gaan. Een aura reading, alsmede een drietal healings volgden en hebben daadwerkelijk veel in beweging gebracht. Carin heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan een bewustwordingsproces. Zij heeft als het ware de energie laten stromen en zij heeft een einde gemaakt aan de verkramping in mijn lijf. De begeleiding van Carin heeft mij tevens ondersteund in het nemen van een aantal beslissingen. Ik voel me nu goed, zelfverzekerd en reuze soepel. En de tuin ziet er prachtig uit en ik geniet er van zonder ook maar ergens last van te hebben. Heerlijk !

 

Een heel bijzondere ervaring ! Zo omschrijf ik mijn eerste healing bij Carin. Ik was een enorme scepticus en ben 'overgehaald' om een keer bij Carin op de tafel te komen liggen. Ik had Carin van te voren gewaarschuwd; je hebt niet veel aan mij want ik kan nog geen 5 minuten stilliggen (i.v.m. rugklachten). Maar ik lag bijna 3 kwartier op mijn rug en had het gevoel boven de tafel te zweven, ik voelde bijna nergens drukpunten. Alleen dat was al een enorme verrassing ! Ook werden mijn (immer overactieve) darmen helemaal rustig. Ook dat was een bijzondere constatering. Na 3 kwartier kwam ik helemaal loom van de tafel.
Daarna vertelde Carin over een gebeurtenis die voor mij direct te herleiden was. Het was voor mij  een vervelende ervaring geweest met flinke gevolgen. Ik ben inmiddels voor een 2e sessie geweest en ook deze was heel bijzonder. Nu had ik het gevoel in enorme dikke kussens te liggen. Ik voelde mij nog meer ontspannen dan de eerste keer en heb dat prettige gevoel nog een paar weken vast kunnen houden. Het lijkt wel of ik meer 'open' sta voor mijn omgeving. Nogmaals, twee heel bijzondere ervaringen die zeker een vervolg gaan krijgen !

 

Healing en Mindfullnes: Wat ik zelf en niemand voor elkaar heeft gekregen is mij door Carin gelukt! Namelijk aarden (= bij jezelf blijven) waarvan ik dacht dat gaat nooooit bij mij lukken. Ik durf nu rustiger te zijn. Voor mij met ADHD, manisch depressiviteit, een compulsieve obsessieve stoornis en veel lichamelijke klachten is het voor mij heel moeilijk om aan mezelf te werken en moet het in kleine stapjes met veel herhaling. Carin laat je dingen inzien, (niet altijd even leuk) en geeft handvatten. Je moet wel zelf oefenen. En Carin "ziet" de veranderingen in je aura!

 

Mindfulness!! Ik had er al veel over gelezen en gehoord en wilde zelf ervaren wat mindfulness voor mij zou kunnen betekenen. Als ik aan de bijeenkomsten bij Carin terugdenk, komen er een aantal  woorden in mij op……warmte, vertrouwen, balans, lachen, rust, veerkracht, positiviteit……Regelmatig denk ik terug aan de fijne sfeer tijdens de bijeenkomsten. Als het allemaal even te snel gaat in mijn leventje pas ik de, me  inmiddels eigen gemaakte tips en adviezen toe. Mindfulness heeft wat toegevoegd aan mijn dagelijks leventje!!  

 

Hier nog een kleine feedback van de behandeling van 2 weken geleden. De healing heeft me heel  goed gedaan en werkt nu nog door. Ik heb de hele dag erna rustig op de bank gezeten en het allemaal op me laten inwerken. Ook de volgende dag voelde ik me heel goed. Het was, alsof er iets in mij gedraaid was. Ik voel me nu weer erg in mijn lichaam. Dat is een heel heel goed gevoel. Ook de klacht in mijn rechterschouder is veranderd. Drie dagen lang had ik geen pijn, en nu komt het af en toe. Dit is voor mij ook een goed gevolg van de Healing. Iets waar ik niet op gerekend had. Via deze weg dus nog een keer: heel veel dank!

 
Door de coaching van Carin met behulp van een aurareading en healing ben ik als persoon meer in balans gekomen. Dit komt mijn functioneren als mens en als logisch gevolg daarvan als ondernemer enorm ten goede. Als mede ondernemers mij nu vragen of ik met adviseurs of een coach werk dan zeg ik: jazeker! Ik ga regelmatig naar mijn spiritueel coach toe. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en minder haast. Dat is o zo lekker als ondernemer.