Aura Reading

 

De aura is het energieveld om je heen. De chakra’s zijn de energiecentra in je lichaam. Aura en chakra´s staan met elkaar in verbinding en zijn constant in beweging. Een Aura Reading staat voor het lezen van je aura en chakra’s.

 

Hoe

Voor we met de aurareading beginnen breng je jouw vraag in, waar wil je helderheid over krijgen? Dit kan een vraag zijn over bijvoorbeeld  familie, werk, levensdoel, relaties. Tegenover elkaar zittend, verbind ik mij met jouw energieveld en worden de verschillende lagen van je aura en van de zeven hoofdchakra's 'gelezen'. Wat ik zie en voel wordt uitgesproken, waardoor jij je bewust kan worden, duidelijkheid en inzicht krijgt in je vraag. Dit zou kunnen zijn: informatie over wie je in wezen bent, over je levensloop, hoe je in het leven staat. Waar ligt je passie, waar word je blij van, wat houd je tegen om dat te doen wat je graag wilt doen?

Vragen stellen mag, het kan nog meer inzichten geven. Hoe meer vertrouwen er is tussen ons, hoe meer je van jezelf laat zien en lezen. Dat wat jij niet wil laten zien, zal ook niet gelezen kunnen worden. De toekomst wordt niet voorspeld.

 

Wat brengt het je

  • De rode draad die door je leven speelt wordt zichtbaar.
  • Met betrekking tot jouw ingebrachte vraag.
  • Wat helderheid,duidelijkheid en inzicht geeft.
  • Waardoor je bewuster wordt van wie je bent en waarom je doet zoals je doet.
  • Waardoor je bewuster andere of volgende, passende stappen gaat doen in je leven.

 

Bijdrage : € 95, 90 minuten.

 

De Aura Reading kan onderdeel zijn van het intakegesprek.

En kan ook als 1-malig consult worden gedaan.

Voor kinderen: