CONSULTEN IN SCHAGEN, JULIANADORP AAN ZEE EN BIJ JOU THUIS

BLOG

Cirkels

Waai je met alle winden mee? Draai je in cirkels rond? Weet je niet meer waar je staat en wie je bent? Wil je weer connectie maken met jezelf, met je gevoel? Om te ontdekken wat voor jou belangrijk is en stevig te staan? Je bent welkom!

Persoonlijk behandeltraject

Wat fijn te zien en te voelen dat clienten na 3 tot 4 consulten zoveel verandering ervaren in hun Zijn. Hoe zij met de ingebrachte hulpvraag o.a. door op zoek te gaan in het onderbewuste, gebeurtenissen uit het verleden die met de hulpvraag te maken hebben, verwerken. De energetische blokkades doen opheffen, energie weer doet stromen en met heel veel inzichten rijker te kunnen afsluiten. Blij, licht, dicht bij zichzelf en weer op hun gevoel vertrouwend. 

Lees meer »

Privéretraite

Dankbaar en blij met de mooie mensen bij deze retraite 'Jouw verhaal aan Zee' van deze week. Mensen die er voor kiezen zichzelf beter te leren kennen, inzichten te krijgen, los te laten en op te laden, en blijer en lichter naar huis te gaan.

Lees meer »

Stress en burn-out coach

Nu de praktijk alweer een tijdje gesloten is, heb ik mij met een opleiding verdiept in stress en burn-out. Een opleiding met praktische oefeningen en programma's voor jou om inzichten te krijgen, patronen te doorbreken, je zelfvertrouwen en energieniveau te vergroten en weer in je kracht te komen. Je bent van harte welkom.

Lees meer »

Wandelconsult

Nu de lockdown langer duurt en de praktijk gesloten is, bied ik de mogelijkheid voor een wandelconsult. We wandelen door de duinen en langs de zee. We besteden aandacht aan jouw vraag, en je gaat met inzichten, praktische tips en tools, een ontspannen lichaam en  een leeggewaaid hoofd weer naar huis. En wanneer jij dat wenst, plannen we een vervolg wandelconsult. Spreekt dit jou aan en/of wil je meer weten? Neem gerust contact op.

Lees meer »

Stroming

Tijd voor verandering! Na 5 jaar in Sint Maartenszee cursussen, workshops, wandelingen en individuele consulten te hebben aangeboden, is er sinds kort de mogelijkheid af te spreken voor behandelingen en groepsactiviteiten in Schagen en Alkmaar. En de aandacht stroomt daar naar toe.... Dit betekent dat de locatie in Sint Maartenszee zal komen te vervallen. Je bent vanaf 1 januari van harte welkom op de nieuwe locaties! Lees meer: Locaties en Bereikbaarheid

Lees meer »

Drijfzand

Wanneer de vaste grond onder je voeten langzaam verdwijnt, je langzaam lijkt weg te zakken in de aarde, wegzakt in het zand vermengt met water, wegzakt  in het drijfzand.. niet meer wetende wat te doen. Of wanneer dit ineens gebeurt, bij een plotselinge heftige gebeurtenis of confrontatie, de grond zakt weg onder je voeten of je kan wel door de grond zakken. Allemaal momenten dat je minder geaard bent, minder of geen contact hebben met de aarde. Wat je blijvend kan ervaren en maakt dat je je onzeker, angstig, snel in paniek, jezelf niet zo kennende, voelt. Weet dan dat juist de goede verbinding met de aarde maakt dat je stevig staat, je je zeker, krachtig, geworteld, stabiel en veilig voelt. Om deze kracht weer te ervaren, je jezelf in je kracht te zetten, je innerlijke kracht te voelen, ben je welkom. We geven eerst aandacht aan de gebeurtenis en dan werken we aan je kracht. Daarna voel jij je weer stevig verbonden met de grond onder je, rustig,zeker en stabiel, in jouw kracht. Je bent welkom.

Lees meer »

EFT Emotional Freedom Technique

EFT  Emotional Freedom Technique. Een korte, snelwerkende behandeltechniek waarbij je tikt op meridiaanpunten op je gezicht om zo negatieve emoties te verwerken, zodat je hiervan minder last ervaart in je dagelijks leven. Voor vele klachten toepasbaar met direct voelbaar en merkbaar effect. Om ontlading en bevrijding te ervaren van beperkende klachten, emoties, overtuigingen, pijn. Met lichamelijke en emotionele ontspanning. Met woorden als: rust, genieten, ontspanning, durven, nieuwe stappen nemen, vrijheid, ruimte, lucht, grenzen aangeven, doen wat ik werkelijk wil, en meer. Nu kennismakingsconsult van 60-90 minuten voor € 55.

Lees meer »

Tranen en gevoelens

In heel veel tranen zitten dan heel veel gevoelens. Gevoelens, die we vaak onderdrukken door er niet teveel aandacht aan te geven, weg te stoppen, afleiding te zoeken, of alles te beredeneren. En dan op een dag, huil je om ‘niks’, huil je bij die ene film, huil je als een ander huilt...Je gevoelens kunnen niet langer onderdrukt worden, ze komen eruit in de vorm van tranen. Laat de tranen dus maar stromen, zodat de gevoelens de ruimte krijgen en jij opluchting en ook ruimte ervaart.

Lees meer »

Retraite opTexel - Een zee van rust

Prachtige (midweek en week) retraites met prachtige mensen! Allen op zoek naar rust, loslaten, opladen en inzichten. Met aandacht voor de natuur op het eiland en aandacht voor zichzelf met meditatie, stilte, wandelen, fietsen, yoga, zwemmen, bewustwording en energetische behandelingen. Om lichter, met vele inzichten rijker en met hernieuwde energie naar huis te gaan. Wat hebben we genoten!                   Meer informatie en nieuwe data op de site om een week, midweek of weekend mee te beleven.

Lees meer »

De overgang - Een herontdekkingstocht

Er verandert veel in lichaam en geest bij de vrouw tijdens de overgang. In deze fase van je leven heb je behoefte aan tijd voor jezelf, te doen wat jou plezier, bevrediging en voldoening geeft. Terug naar jezelf, lief zijn voor jezelf en  jouw behoeftes en verlangens weer herontdekken. Met wellicht een carriereswitch, een heerlijke hobby, veranderingen in relaties. Ook is er vaak de behoefte op ontdekkingstocht te gaan naar wie je werkelijk bent. Je hebt immers door de drukte van gezin, baan steeds minder tijd gehad voor jezelf en jouw behoeftes, ondergesneeuwd door de dingen van de dag. Dit stil staan bij wat jij wilt, maakt dat je dichter bij jezelf komt en dat leuke en minder leuke gebeurtenissen en herinneringen naar boven kunnen komen. Het verwerken van deze gebeurtenissen is belangrijk om bevroren emoties los te laten komen en de energie in je lichaam weer te doen voelen stromen. Waardoor je dan weer je wensen en behoeftes makkelijker en vol tot uiting kunt laten komen.Hoe fijn is dat..

Lees meer »

Energetische koorden

Loslaten (en energetische koorden).Je wilt wel, je voelt de behoefte aan tijd voor jezelf, maar hoe laat je los? Je kinderen worden ouder, meer volwassen, zelfstandiger. Je begeleidt ze in het op eigen benen staan en loslaten is een deel daarvan. Zo makkelijk blijkt dat niet te zijn. Je bent wellicht te bezorgd, te bemoeiend, teveel met ze bezig, teveel (energetisch) verbonden. Je voelt dit zelf en je kind/kinderen merken het ook. Niet fijn voor beide.Weet je dat je hierin verandering kan brengen door de energetische verbindingen, energetische koorden, te veranderen? Waardoor de verbinding lichter, vrijer, losser gaat aanvoelen. En dat is fijn.Je laat dus niet los, je blijft op een fijn voelende manier met elkaar verbonden.Niet loslaten, maar vrijgeven. Ook wanneer je teveel verbinding voelt met ouders, vrienden, familieleden. Wil je hieraan werken met begeleiding, welkom. 1 consult zal je helpen deze energetische koorden te veranderen.

Lees meer »

Focussen

Wanneer er iets is wat je bezig houdt of waar je zorgen over maakt, kun je er soms eindeloos over piekeren, redeneren en verklaren. Een hoofd vol! De oplossing of het antwoord vinden blijkt lastiger. Je lichaam kan je wél snel antwoord of oplossing geven, namelijk door te voelen in je lichaam waar het probleem mee te maken heeft. En dit voelen is niet altijd makkelijk. Een mooie techniek om van denken naar voelen te gaan is Focussen. Een methode die je snel tot de kern brengt, de oplossing geeft, inzicht in je probleem en lucht en ruimte in lichaam en hoofd. En, wanneer je de methode beheerst, ook zelf kunt toepassen.Heb je iets wat maar blijft opspelen in je gedachten? Welkom. En kijk eens onder Onderstroom, behandeltraject, behandelmethoden, Focussen. 

Lees meer »

Wandelen

Onlangs werd de wandeling samen met een cliënt een waar feestje. Een hoofd vol gedachtes, die zich opstapelden, enkele vervelende gebeurtenissen die in zijn hoofd steeds herhaald werden. Het praten hierover luchtte al op, en onderweg door de duinen maakten de passende meditaties, lichamelijke- en ademoefeningen, samen met aandacht voor aarden, dat het in zijn hoofd rustiger werd, er meer verbinding tussen hoofd en lichaam kwam en het aarden meer en meer gevoeld werd. Met als resultaat 2 voeten in de zee en een duik om de laatste hersenspinsels weg te laten stromen. Met de woorden: ‘Wat een rust, wat heerlijk, wat een feest!’. En dat was het zeker, ook voor mij.

Lees meer »

Aarden

Aarden: een veel gehoorde term. Aarden hoort bij Chakra 1, aarden is stevig met je voeten op de aarde staan, geworteld zijn, wat je kunt stimuleren door b.v. te wandelen en aandacht aan je voeten te geven. En dat hebben we nodig, nu we zo in ons hoofd leven, denken, piekeren en veel visuele prikkels binnenkomen via bv je mobiel.                                                                                                                   Wanneer je goed geaard bent voel je je veilig, stabiel,vol vertrouwen, stevig staand, kun je goed je grenzen aangeven. 

Lees meer »