CONSULTEN IN SCHAGEN, JULIANADORP AAN ZEE EN BIJ JOU THUIS

Nieuws

2021

Maart - April

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus zijn er nu geen groepsboekingen mogelijk. Data zijn wederom aangepast... naar mei en juni. En als het dan mogelijk is in een kleine groep of met jouw bubbel... wees welkom! Ik kijk er weer naar uit.

 

2020

September

De eerste retraites naar het Waddeneiland waren heerlijk! Een midweek met 2 deelnemers en aansluitend een week met 5 deelnemers. Prachtige dagen retraites met prachtige mensen, allen op zoek naar rust, loslaten, opladen en inzichten. Met aandacht voor de natuur op het eiland en aandacht voor zichzelf met meditatie, stilte, wandelen, fietsen, yoga, zwemmen, bewustwording en energetische behandelingen. Om lichter, met vele inzichten rijker en met hernieuwde energie naar huis te gaan. Wat hebben we genoten!

 

Oktober

Een heerlijk weekend (vrijdagmiddag-maandagochtend) op het eiland met 3 deelnemers. Met in dit seizoen, de herfst, veel ruimte om los te laten. Net als de bladeren van de bomen in het bos, grenzend aan het huis. En op het strand de stormachtige zeewind die onze hoofden heeft leeg gewaaid. Genoten van alle natuurelementen buiten en in het huis van warmte, meditaties, stilte, creativiteit en muziek. En ook nu lichter, meer bewust van wie je bent, en opgeladen naar huis. Dank jullie wel dat jullie er waren.