CONSULTEN IN SCHAGEN, JULIANADORP AAN ZEE EN BIJ JOU THUIS

Recensies

 

Afgelopen woensdag ben ik wezen retraite bij de Zeestroom. Het warme welkom van Carin liet mij meteen op mijn gemak voelen. Het is heel fijn geweest een mooi appartement voor mezelf te hebben voor deze dagen. Zo kon ik volledig tot mezelf komen. De sessies die ik met Carin heb gehad heb ik als heel prettig ervaren. Carin wist precies wat ik nodig had en wist de sessie op de juiste manier toe te passen waar ik nu en in de toekomst ook nog wat aan heb. Het is ook fijn de oefeningen die ik daar heb gedaan, thuis ook makkelijk kan toepassen. Ik ben deze dagen volledig tot rust gekomen en heb goed aan mezelf kunnen werken.


🌊 Carin verstaat de kunst van ‘je hoofd laten doorwaaien’. Niet voor niets is ze gevestigd aan zee. Haar liefdevolle benadering in een comfortabele omgeving gaf mij een warm gevoel van vertrouwen.

Haar kennis en kunde loodsen je door een proces heen dat je als ‘helend ’ kunt ervaren.
Ik gun iedereen een dagje Carin. Het is een zeer waardevolle investering in jezelf.

 

Carin is very friendly and very good at what she does. I needed an energy healing and learn how to overcome some traumatic experiences. I am grateful I was open for this experience and it paid off. In just one day I felt my energy tuned within myself.

 

'Deep and relaxed timeless break' I was looking for a retreat and coaching sessions to have more clarity on some specific aspects of my / me life. The retreat met all my expectations. Carin is a caring and adorable person, she devoted herself entirely to our sessions. She managed to give me more insights about the struggles I am facing and some very concrete tools. At the end of the retreat, I felt grounded, joyful, and confident. Thank you Carin !

 

Twee dagen geleden heb ik deze retraite gedaan. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten, want dit was de eerste keer voor mij. Ik heb er in ieder geval een heel goed gevoel aan over gehouden! Heel fijn om mijn verhaal te kunnen doen. Carin is een warme vrouw die goed kan luisteren en de juiste vragen stelt. Het heeft mij veel inzichten gegeven over mezelf en ik kreeg bruikbare tips die mij nog verder gaan helpen. Het is de juiste stap in de goede richting geweest, dat voel ik nu al! Ik ben in twee dagen tot rust gekomen, waarbij de locatie aan zee aan mee hielp. Al met al zeker een aanrader wanneer je je verhaal kwijt wil, hierover logische inzichten verkrijgt, en tips om meer tot jezelf te komen wanneer je even niet weet hoe verder te moeten.


Carin is een fantastische en warme vrouw bij wie je direct op je gemak voelt. Je krijgt een heel warme begeleiding en heel veel praktische tips en tools die je in je leven kan integreren. Ik heb heel veel bijgeleerd. Ik zie de dingen helderder, het heeft me rust gebracht en ik kan weer voelen en leven. Het was een fantastische ervaring op een toplocatie aan zee.


Ik heb een hele mooie en inspirerende dag gehad met Carin in Julianadorp aan Zee. In overleg heb ik een 1-daagse retraite gedaan met een energetische healing. Ik voelde me bij aankomst gelijk op mijn gemak en heb hele fijne gesprekken gehad. We hebben mijn levensverhaal uitgepluist en daarbij gekeken naar welke chakra's meer aandacht verdienen om beter in mijn vel te zitten. Naast een aantal mooie meditaties, heb ik een healing ondergaan en kwam daar met een onwijs rustig en kalm gevoel uit. Ik voel me helemaal hernieuwd na deze bijzondere dag.

 

Een ervaring die blijft!  Carin is een zeer ervaren en kundige begeleider, zeer persoonlijke begeleiding. Zij maakt de kwaliteit van de retraite. Ik vond het intensief, maar ben een bijzondere ervaring rijker. De locatie aan zee helpt enorm. Ik kan de Retraite aan 'Jouw verhaal aan zee' echt aanraden. Ik kan nu weer verder met mijn verhaal!

 

Een weekend met ruimte en tijd voor mezelf, fijne gesprekken, waardevolle inzichten, mooie meditaties, een rustgevende omgeving en mogen loslaten. Naast rust heeft dit weekend me als persoon meer gebracht dan ik had kunnen verwachten. Carin is een hele prettige persoonlijkheid, ik voelde me meteen thuis en kon helemaal mezelf blijven. Wat mij betreft echt een aanrader voor iedereen die eens los wil komen van de dagelijkse dingen en zichzelf beter wil leren kennen.


Retraite aan Zee, 
Carin, de rust die ze uitstraalt, haar plezierige stem, de gesprekken die we hadden en waarin voor mij zoveel duidelijk werd. Carin liet mij nadenken en stap voor stap kwamen de antwoorden. Niks zweverigs aan, gewoon nuchter en verhelderend. Heerlijk appartement op loopafstand van zee en strand. Deze retraite is echt een kado aan jezelf!


Carin is een geweldig mens. Wat een wijsheid, liefheid en spiritualiteit in een. En ow ja, ook nog met een dosis humor. Life changing... : Carin maakt veel los, helpt je met beide benen op de grond te komen en geeft je tips die je tijdens het koken, voeden van je kinderen of tijdens het tandenpoetsen ook kan doen. Zo merk je ineens dat je een heel groot stuk in je leven kan integreren. Geen smoezen meer dus! Carin, bedankt voor alle inzichten. Je hebt me weer een beetje dichter op m’n pad gebracht. En vooral bevestigd dat dit pad, mijn pad is. Alle vertrouwen in dat dat zal lopen zoals het moet lopen. Ik hoef niets te doen, alleen luisteren naar m’n gevoel vanaf een rood tulpenveld ;) alle liefde voor jou ❤️ Bedankt voor de prachtige ervaring voor mij en m’n zus!


Zo fijn! Carin kwam meteen over als een warme persoonlijkheid. Iemand bij wie je je direct op je gemak voelt. De retraite voelde als een warm bad. Het heeft me in 24 uur veel rust gebracht en dat gevoel ga ik proberen vast te houden!

 

Mijn vriendin en ik waren een nachtje bij Zeestroom. Het appartement is heel fijn, mooi uitzicht, heerlijke stilte. Carin weet je van het begin tot het eind op je gemak te doen voelen. Ze bewaakt de rode lijn goed. Ze geeft je de ruimte voor zijsprongetjes maar zet je weer in de pas. Wat ik fijn vond aan haar is haar rustige persoonlijkheid, ze laat het bij jou, is niet opdringerig, voelt het goed aan, weet waarover zij praat maar bovenal benadert ze alles met een luchtigheid en gooit er ter ontspanning lekker wat humor overheen. Ik heb genoeg meegenomen om thuis verder op te kauwen. Carin bedankt voor alles!


Een weekendje aarden, uitwaaien en nieuwe inzichten.
Wat een heerlijk en zinvol weekend! Ik heb Carin ervaren als een erg professionele
coach met veel kennis & ervaring, en werkend vanuit een persoonlijke connectie. Met dank aan haar invoelendheid gecombineerd met haar vakkennis en coachingsvaardigheden, en gebruik makend van de mooie zee omgeving, kwamen we samen tot mooie nieuwe inzichten en leerde ik nieuwe tools om te aarden, innerlijke blokkades weg te werken, en balans te vinden. Een hele bijzondere en betekenisvolle ervaring!

Op een warme en open manier bezit Carin de kwaliteit om de meditatie/yoga aan te passen op 'jouw verhaal'. Alles in samenspraak en zo diepgaand als gewenst. Na mijn ervaring met divers 'hoofdwerk' (psycholoog/coaching/therapie) nu eindelijk het 'lijfwerk'. Nooit gedacht dat ik op zoveel vragen antwoord zou krijgen. Ik heb zoveel voelen gebeuren. Ik vóel weer, ik weet wie ik ben, ik stá in mijn kracht en weet nu hoe ik deze kan behouden. Deze ervaring heeft mijn bewustwording en inzichten gebracht. Een unieke combinatie van een toplocatie aan zee, yoga op maat, meditatie en een warme begeleiding.

 

Hoe mooi is het dat er iemand voor je is die invoelend, met aandacht en overgave op een lichte en humoristische manier, je weer reset door samen op zoek te gaan naar verbinding met jezelf, je hoofd leeg te maken en weer stevig geworteld in het moment te zijn. Het was fijn om een aantal dagen samen op te lopen om de balans weer te herpakken. Grote dank hiervoor Carin.

 

Dat Carin ook een privé retraite aanbied, wist ik al. Kort na de turbulente tijd waarin ik gezeten had, sprak ik haar. En natuurlijk ook over deze retraite. Toen ik vrij had en Carin nog ruimte in haar planning, dacht ik er niet lang meer over na. Deze dagen gunde ik mij! Net als de retraite op de Azoren en op Texel. Heerlijk ...... met het verschil dat je nu even helemaal alleen bent met Carin. Ik zou zeggen dat een ieder dit zichzelf mag gunnen. Heerlijke ontvangst als altijd. Mijn hart kunnen luchten en advies/inzicht krijgen over de situatie. Gewandeld over het strand en door de duinen. En als je wilt heb je de keuze om een behandeling te reserveren. Ontbijt en lunch worden voor je georganiseerd en er is tijd voor jezelf, afhankelijk hoe lang je boekt. Altijd fijn! Heerlijke dagen gehad! Even weer herinnert aan dat wat al vaker gezegd is... reminder. Om daar weer meer mee te oefenen en om in de praktijk om te zetten. Carin, altijd een fijne persoonlijkheid! Treft de "snaar" die je op een bepaalde manier pijn doet. En zo dit beter kunt gaan begrijpen. En voor nu mag ik het er laten zijn. De tijd zal het laten zien.

 

De privé retraite heeft mij zoveel goeds gedaan. De mooie omgeving, en jouw begeleiding. Wat ik heel fijn vond is dat je oprecht hebt geluisterd naar mijn verhaal en oprecht interesse hebt getoond. Ik heb goede handvaten mee gekregen, een hoop inspiratie en nieuwe inzichten! We hebben een hoop oefeningen gedaan, gemediteerd, ik heb geluisterd naar inspirerende teksten, en ben vooral tot rust gekomen. Je was zeer gastvrij, ik kon mij helemaal overgeven aan het rusten en aan het werken aan mezelf. Dank je wel voor de mooie dagen.

 

Heerlijk om tijd voor mezelf te hebben. Na een hectisch jaar had ik veel behoefte om alleen te zijn en alles op een rijtje te zetten. En dit op een heerlijke plek aan zee. Mijn verhaal verteld, heel mentaal gericht. Carin haalt de rode draad eruit en door naar het voelen en gevoel te gaan, is de emotie gekomen die er al zo lang vastzat. Met fijne begeleiding om dit er helemaal te mogen laten zijn, voel ik me opgelucht en blij. Ik heb mezelf weer wat beter leren kennen. Dank je wel voor alles.