CONSULTEN IN SCHAGEN, JULIANADORP AAN ZEE EN BIJ JOU THUIS

Nieuws

2021

September

Wat fijn dat er weer boekingen zijn en komen voor de maanden oktober-december. Ook in deze maanden is het heerlijk aan zee... uitwaaien en de zeelucht opsnuiven. Om daarna op te warmen in je appartement. Én ondertussen werken aan jezelf!

 

Mei

Mooi weer aan zee. Een heerlijke plek om aan jezelf te werken. Er is nog plaats in juni. Daarna zijn er weer mogelijkheden in oktober. Je bent welkom! 

 

April

Er is veel belangstelling voor deze retraite in de Coronatijd.. De behoefte aan tijd voor jezelf, het willen loslaten van stress en spanning, het willen opladen om het allemaal weer aan te kunnen, het willen zijn in de natuur en stilte, het vele thuis zijn en met jezelf geconfronteerd worden, het iets willen veranderen maar wat en hoe, het overprikkeld raken en hoe hier mee om te gaan als hooggevoelig mens, zijn enkele motivaties van de deelnemers om voor de retraite te kiezen. Er zijn nog een paar plekken vrij in april en mei. Welkom!


Maart

Sinds juli vorig jaar worden de privé-retraites aangeboden. Met fijne retraites, beleefd met mooie mensen. Op Texel en in Julianadorp. En binnenkort op een locatie die voor de deelnemer beter uitkomt. Wil je dit ook? Bijvoorbeeld dichter bij jouw woonplaats op een plek door mij uitgezocht? Of heb je zelf een fijne locatie? Dan is er de mogelijkheid de retraite daar samen te beleven.