CONSULTEN IN SCHAGEN, JULIANADORP AAN ZEE EN BIJ JOU THUIS

Nieuws

2022

Januari

Heb je zin om in het nieuwe jaar aan jezelf te werken, inzichten te krijgen, een stap te zetten in je persoonlijke groei? En dit met een vakantiegevoel aan zee? De eerste (dag)retraite heeft weer veel mooie inzichten gebracht. Lees de recensie(s) voor meer informatie en voel of dit bij jou past.

 

2021

November

De retraite 'Bewust door de overgang', geheel gericht op de overgangsklachten, was inzichtgevend, verhelderend en rustgevend voor de deelnemer. Heel fijn te zien dat mevrouw opgelucht en blij naar huis is gegaan.  Ook bij de andere retraites waren  rust, tevredenheid en blijheid de meest aanwezige gevoelens. Met daarbij de persoonlijke inzichten. Fijn dat jullie er waren.

 

September

Wat fijn dat er weer boekingen zijn en komen voor de maanden oktober-december. Ook in deze maanden is het heerlijk aan zee... uitwaaien en de zeelucht opsnuiven. Om daarna op te warmen in je appartement. Én ondertussen werken aan jezelf!

 

Mei

Mooi weer aan zee. Een heerlijke plek om aan jezelf te werken. Er is nog plaats in juni. Daarna zijn er weer mogelijkheden in oktober. Je bent welkom! 

 

April

Er is veel belangstelling voor deze retraite in de Coronatijd.. De behoefte aan tijd voor jezelf, het willen loslaten van stress en spanning, het willen opladen om het allemaal weer aan te kunnen, het willen zijn in de natuur en stilte, het vele thuis zijn en met jezelf geconfronteerd worden, het iets willen veranderen maar wat en hoe, het overprikkeld raken en hoe hier mee om te gaan als hooggevoelig mens, zijn enkele motivaties van de deelnemers om voor de retraite te kiezen. Er zijn nog een paar plekken vrij in april en mei. Welkom!


Maart

Sinds juli vorig jaar worden de privé-retraites aangeboden. Met fijne retraites, beleefd met mooie mensen. Op Texel en in Julianadorp. En binnenkort op een locatie die voor de deelnemer beter uitkomt. Wil je dit ook? Bijvoorbeeld dichter bij jouw woonplaats op een plek door mij uitgezocht? Of heb je zelf een fijne locatie? Dan is er de mogelijkheid de retraite daar samen te beleven.