Recensies retraite overgang


Ik had zeer veel last van de overgang en had voor mij zelf besloten dat daar dus echt iets aan moest gebeuren omdat ik daar heel ongelukkig van werd. En heb daarom voor deze retraite gekozen omdat het mij op zoveel punten aansprak.

Makkelijk was het zeker niet en het vraagt echt wat van je ,en daarbij kan het ook erg confronterend zijn.
Carin leert je bewuster in het leven te staan en ze geeft je tips om beter met je klachten om te gaan. Ik ben een stuk rustiger geworden en tevreden met mij zelf. Wat het leven een stuk leuker maakt.                                                                                                                     Daarbij logeer je in een appartement voor je zelf alleen en kan je 's avonds een heerlijke wandeling door de duinen naar het strand maken. En de strandtent serveert heerlijke gerechten en er is vriendelijke bediening. In het kort: deze retraite is zeker aan te raden.

 


Ik wist niet dat er zoveel van mijn klachten bij de overgang horen! Wat fijn dit te weten, ik merk dat ik makkelijker met mijn klachten om kan gaan. Door het kiezen voor deze retraite kies ik voor een moment voor mezelf. Het is heel fijn deze tijd voor mezelf te hebben. Veel inzichten, weer ontdekken wat voor mij belangrijk is.