CONSULTEN IN SCHAGEN, JULIANADORP AAN ZEE EN BIJ JOU THUIS

Recensies cursus Bewust door de overgang

 

Een hele fijne cursus, met mooie uitleg over de overgang t.a.v. de chakras. Dit heeft mij zeker weer meer inzicht gegeven in alles wat ik voel en ervaar in deze periode van de overgang. Heel fijn ook om middels de geleide meditaties weer terug te komen bij mezelf en mij bewust te worden wat goed is voor mij. Prachtige gedichten ook, die heel mooi aansluiten bij mijn gevoel op dit moment. Door alle mooie dingen vele inzichten rijker!

 

Ik voel me heel rustig in mijn lijf en heb meer energie. Ben trots dat ik dit gedaan heb, wist niet dat deze rust in mij zat. Ga het aanbevelen bij andere vrouwen. Dank je wel voor de heerlijke bijeenkomsten.

 

Het is mooi en leerzaam om te merken dat ik tijdens de bijeenkomsten er toch veel meer uithaal en baat bij heb, dan ik me van te voren realiseerde. Ik hol mezelf toch te vaak voorbij en zoek ontspanning meer in echt fysiek bezig zijn. En minder in het naar binnen keren en echt voelen hoe het met me gaat. Tijdens de bijeenkomsten komt er een ander bewustzijn bij. Dit wil ik toch wel vasthouden.

 

Steekwoorden die bij me opkomen: fijn, afwisselend, rustig, goed toepasbare meditaties, prettige stem, warmte, besloten, leuke vrouwen, doet me goed!

 

Ik vond het een welkome toevoeging van de periode 'de overgang'. Vind de meditaties heerlijk en kom helemaal tot 'mezelf'. Wist al veel over de overgang, heb er toch weer veel van opgestoken.

 

Prettig om te delen, dat je er niet alleen in bent. Ook fijn om te horen wat er allemaal bij hoort en wat 'normaal' is. Ook wel confronterend hoe ik ermee omga in de waan van de dag.

 

Fijne, duidelijke uitleg door Carin. Gelegenheid tot het stellen van vragen, waarbij er voldoende ruimte is om te delen met elkaar. Dat de overgangsklachten voor allen zo herkenbaar zijn. Fijne passende oefeningen en meditaties. Ik kan mijn overgangsklachten nu plaatsen en begrijpen en dat geeft veel rust in mijn hoofd en lichaam.

 

Ik vond de bijeenkomsten heel prettig. Je straalt veel rust uit en dat is fijn. De sfeer in de praktijk is prettig. Ik kom graag voor een vervolg.

 

Rust, aandacht voor elkaar, heerlijke meditaties, inspirerend, leerzaam om zelf toe te passen. Fijn te horen dat medecursisten herkenbare problemen/klachten hebben. Ik ga het zeker op bepaalde momenten toepassen.