VOOR ENERGETISCHE - TRAUMA - EN LICHAAMSGERICHTE THERAPIE

Recensies

 

Een fantastisch goed verzorgde midweek op Texel met Carin. In stilte, in gesprek (waar de juiste vragen werden), de healing (en de controle daarop later), het wandelen, het fietsen met Carin voorop. Het waren intensieve dagen waarbij mijn bewustzijn weer uitgebreid werd. Dank je wel Carin!

 

Nu, twee dagen na het eind van de weekretraite, voel ik me zoveel lichter. Ik merk zelfs dat ik lichter loop. Voel me nog steeds blij en lekker dicht bij mezelf. Heerlijk gewoon. Ik straal weer en voel me rustig. Hoop dit gevoel niet meer kwijt te raken. Ja, je reizen, jouw advies en energie doen me altijd veel goed. Nogmaals dankjewel daarvoor.

 

Een prachtig huis in de boswachterij met "onze" huisdieren, de schotse hooglanders, als buren. Waar het 's nachts nog echt donker is ..      je de natuur kunt horen, voelen, ruiken en zien. De ideale plek voor Carin om een programma aan te bieden voor een retraite. Rust, meditaties, ontdekken, aarden, mogelijkheid tot krijgen van een sessie... Mijn rugtas is een stuk lichter geworden, erg fijn! Carin, bedankt voor de aanreikingen en tips. Op naar een volgende keer!

 

Nog steeds voel ik de kracht van de inzichten die zich tijdens de meditaties en in de natuur aan mij openbaarden, door je oefeningen, bezielende teksten en prachtige muziek. Door de energetische behandeling heb ik veel los kunnen laten waardoor er ruimte is ontstaan voor een stromende energie. Dank Carin voor deze inspirerende ontdekkingsreis. Je hebt me met humor meegevoerd naar mijn eigen continent. Een prachtig geschenk aan mezelf, dat ik iedereen gun, dankzij jou.

 

Carin heeft een fijne, aangename aard om de groepssessies in de ochtend en avond te begeleiden. Ze helpt je goed met je bewustwordingsproces, zowel tijdens de genoemde sessies maar ook bij een eventueel persoonlijk consult. Gedurende de dag kan je altijd met je vraag bij Carin terecht, mocht je deze behoefte hebben. Of Carin voelt zelf aan, en vraagt je dan of je je hart wilt luchten. In zo'n reis kan er namelijk veel naar boven komen. In de middag is er meestal een uitstap gepland met bewustwording- of bepaalde oefeningen die je mee kan nemen in je dagelijks ritueel. Ook heb je  -ligt aan de reis-  een paar of meerdere vrije dagdelen. Het is naast vakantie op een fijne plek ook 'hard' werken aan jezelf. Maar ...... ook de humor ontbreekt niet tijdens deze reizen. Persoonlijk ga ik altijd weer vrolijk en 'lichter' van persoonlijke bagage naar huis.

 

De reis heeft mij weer terug laten komen naar mezelf/kern. Puur door te voelen en te volgen. Het laat mij..  Laat mij rennen, laat mij dansen, laat mij mens zijn, laat mij mezelf zijn. 

 

Nu, 3 weken na de weekretraite voel ik me nog steeds vrijer en blijer, vooral in de natuur. En dit alles werkt nog steeds door sinds Texel en jouw behandeling. Dus dankjewel nogmaals Carin.    

                                                                                        

Heerlijk genoten van een weekend weg met Carin van Zeestroom. Samen met nog 2 andere dames er even helemaal tussenuit. Weg van gezin en werk. Je hoofd leeg maken in de wind en de rust op het eiland hebben mij goed gedaan. Ook waren er goede en fijne gesprekken onderling. 

                                                                                                

Het gevoel van even helemaal weg zijn uit de dagelijkse beslommeringen. Deze dagen op Texel hebben mij de reset gegeven waarvan ik van te voren niet eens wist dat ik die nodig had. Alsof ik als een vastgelopen computer opnieuw ben opgestart. Ontspanning, rust, ruimte voor jezelf. weer tot jezelf komen, te midden van de prachtige natuur die Texel heeft. Door middel van (stilte)wandelingen door bos, duinen en over het strand, meditaties en tijd voor jezelf kom je tot rust en tegelijkertijd vergaar je nieuwe inzichten over jezelf. Het verblijf met een klein, fijn gezelschap, in een groot huis met eigen slaapkamer en ruime tuin erom heen, was ook geen straf. Met als bonus de rustige en tegelijkertijd indrukwekkende hooglanders waartussen we enkele dagen mochten verblijven. Alles was weer super verzorgd, dank je wel Carin!