Zomer buitenactiviteit in de duinen: Laat je stem horen !

 

Je stemgeluid en je innerlijke stem.

 

Wil je je meer zeker voelen in een gesprek of voor een groep, je beter kunnen uiten, verwoorden wat voor jou belangrijk is?

 

Vanuit aarding en energetische oefeningen ga je ervaren jezelf met meer zelfvertrouwen en kracht te uiten.  Met bewustwording van koppeling van adem, lichaam, stem, klankkleur, intonatie en meer gecombineerd met energetische oefeningen. Alle aandacht voor het keelchakra, chakra 5.

 

Met mijn achtergrond als logopedist en nu als energetisch therapeut worden groepsoefeningen aangereikt en krijg je persoonlijke tips.

Wat je leert is direct toepasbaar in je dagelijks leven.

 

Er is plaats voor maximaal 4 personen.

 

Deze workshop zal plaatsvinden op een mooie plek in de natuur in Sint Maartenszee. We verzamelen bij de praktijk en wandelen naar deze plek, vlakbij de zee. Na afloop heb je de mogelijkheid naar het strand te gaan, een duik  te nemen en/of iets te nuttigen in de strandtent. Bij regen/ harde wind blijven we in de praktijk.

 

Datum:  Zondag 18 augustus van 10.30 - 13.00 uur.                                                     

Bijdrage: € 25

 

Na aanmelding ontvang je een uitnodiging met praktische informatie.

 

Deze workshop wordt ook op locatie aangeboden. Bij scholen, bedrijven, vriendengroepen etc. Heb je belangstelling? Meer informatie kan worden gegeven in mail of telefonisch contact.

 

Ervaringen:

Door persoonlijke aandacht ben ik me meer bewust van hoe ik spreek. Door de handige, praktische tips ervaar ik direct verandering in mijn spreken. Fijn om hiermee aan de gang te gaan!

Geweldig hoe je met je energie jezelf anders, zekerder kunt voelen. En hoe dit je speken positief beinvloedt.

Fijne inzichtgevende workshop. Een aanrader voor iedereen!