Therapeutic healing

Het energieveld of aura, dat ieder levend wezen om zich heen heeft, is constant in beweging. Dit geldt ook voor het energiesysteem in het lichaam. Dit energiesysteem bestaat uit verschillende centra, de chakra’s, waar energie van buiten het lichaam naar binnen komt en vanuit het lichaam naar buiten gaat. Energie wordt vanuit hier over het lichaam verdeeld door de meridianen. Wanneer er verstoringen optreden in het energiesysteem kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Er is teveel of te weinig energie op verschillende plaatsen, de energie is niet voldoende over het lichaam verdeeld.

Een healing (helen) helpt de energie rond het lichaam in balans te brengen. De energie in het energieveld en het energiesysteem (aura en chakra’s) wordt zo weer in beweging gebracht, gaat stromen. Stoornissen in het energieveld worden opgespoord, blokkades c.q. pijn worden verminderd/weggenomen, genezende energie wordt toegevoegd waar dat nodig is en acupunctuurpunten op de meridianen worden, zonodig, gestimuleerd.

 

Hoe Je ligt gekleed op de behandeltafel. Indien nodig kan de behandeling zittend worden gedaan. De healer loopt om je heen en brengt de energie in balans met haar handen, zonder aanraking. Wanneer dit wel gaat gebeuren vraagt zij om toestemming.

Resultaat Een healing kan direct resultaat geven. Meestal zijn meerdere behandelingen nodig om genezing of een proces van gezond worden te ondersteunen. Healing helpt je weer in contact te komen met je innerlijke levenskracht, om zo op eigen kracht gezond en heel te worden. De healer werkt als een kanaal voor het doorgeven van helende energie en is voor de cliënt vooral een katalysator. Healing werkt op alle niveaus; lichamelijk, emotioneel, geestelijk en spiritueel.

 

Om genezing of een proces van gezond worden te ondersteunen worden meerdere behandelingen geadviseerd. Ook kan een andere methode aanvullend zijn om de energie in het lichaam beter te doen stromen. Dit kan na de healing worden besproken. Het bezoeken van huisarts/specialist blijft noodzakelijk bij blijvende klachten.

Voor wie Een healing is voor iedereen geschikt. Er is geen leeftijdsgrens van toepassing.

 

Een healing:


Helpt je eigen kracht te herontdekken.

Helpt oude patronen te leren loslaten.

Geeft nieuwe energie.

Is heerlijk ontspannend.

 

Bijdrage: € 65 , 60 minuten.