Bachbloesemremedies

 

De Bach bloesem remedies zijn genoemd naar de Engelsman Dr.Edward Bach, de arts die ze heeft ontdekt in de jaren ´30 en voor ons beschikbaar heeft gemaakt.

De remedies worden bereid uit wilde bloemen en bloesems van planten en bomen. Zij zijn op heel zuivere wijze bereid.
Er zijn 38 verschillende tincturen, vloeistoffen, die in kleine flesjes geconcentreerd zijn gebotteld.

 

Veel mensen hebben te maken met gemoedstoestanden als (faal)angst, onzekerheid, overbezorgdheid, overgevoeligheid, verdriet en eenzaamheid.                                                                                                                                                                                     Anderen worstelen met emoties en stemmingen die ze maar niet de baas kunnen worden waardoor zij ziek worden.


Je hoeft niet lichamelijk ziek te zijn om baat te hebben bij de remedies.
Negatieve gemoedstoestanden kunnen ook ontstaan in moeilijke tijden, bij oververmoeidheid, wanneer er grote veranderingen in je leven plaatsvinden. De Bach remedies kunnen helpen het evenwicht te herstellen, voordat zich lichamelijke symptomen voordoen.

 

De Bach bloesems zijn gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor de hele familie. Ze kennen geen bijwerkingen, ze zijn niet verslavend en staan de werking van andere geneesmiddelen niet in de weg.                                                                                                              Ze bieden jong en oud de nodige ondersteuning voor het herstellen van lichaam en geest.

 

Afhankelijk van de klachten worden er 1 of meer remedies geadviseerd. De remedies worden verdund met bronwater in een flesje van 30 ml. Vervolgens dienen deze druppels 3-4 x daags ingenomen te worden.

 

 De remedies hebben een positieve werking op emoties. De druppeltjes werken op de specifieke emotionele en geestelijke conditie van de gebruiker en niet op de kwaal of de symptomen van de kwaal.                                                                                                             Ze onderdrukken niet een negatieve houding of levensinstelling, maar zetten die in beweging; dat kan leiden tot een meer positieve instelling.                                                                                                                                                                                                   Met als resultaat : Rust in jezelf, balans in je leven.

 

Bijdrage: € 55, gesprek en flesje met op jou afgestemde Bloesems.