Aura reading

 

De aura is het energieveld om je heen. De chakra’s zijn de energiecentra in je lichaam. Aura en chakra´s staan met elkaar in verbinding en zijn constant in beweging.

Iedereen wordt geboren met zijn eigen temperament. Door opvoeding en ervaringen in de wereld wordt het karakter gevormd. Gedurende je leven ontstaan patronen, die ‘leesbaar’ zijn in de aura en de chakra’s. 

 

Het woord “reading” staat  voor het lezen van iemands aura en chakra’s. Wanneer de reader in dit energieveld stapt wordt iets van de ander gezien of gevoeld. De reader kan hieruit gedetailleerde informatie halen, waardoor je bewust kan worden, duidelijkheid kan krijgen over een deel van je leven.

Hoe  De reader en jij zitten tegen over elkaar. De reader heeft de ogen gesloten, ‘leest’ vervolgens de verschillende lagen van de aura en vertelt jou wat zij daar ziet of voelt. Daarna wordt dit gedaan met de zeven hoofdchakra’s. Je mag je ogen open houden en je kunt helpen door je open te stellen en rustig te luisteren. Vragen stellen mag, het kan meer inzichten geven. Een reader ziet niet alles. Een geheim is misschien wel zichtbaar in de aura, niet wat dat geheim is. Hoe meer vertrouwen er is tussen jou en de reader, hoe meer je van jezelf “laat zien” en “lezen”. De toekomst wordt niet voorspeld. Een reading duurt ongeveer 60 minuten.

Resultaat Door de aura te lezen krijgt de reader informatie over wie je in wezen bent, over je levensloop, hoe je in het leven staat. Waar ligt je passie, waar word je blij van, wat houd je tegen om dat te doen wat je graag wilt doen ? Dit kan zijn met betrekking tot o.a. familie, werk, levensdoel en relaties. Tijdens de reading wordt er vanzelf een rode draad zichtbaar die aangeeft wat er op dit moment in je leven speelt. Je kunt inzichten krijgen en je bewust worden over wat jou op dit moment bezighoudt.

Voor wie  Een aura reading is voor iedereen geschikt. Er is geen leeftijdsgrens van toepassing.

 

Een aura reading:


Kan de kwaliteit van je leven verhogen.

Kan inzichten, duidelijkheid, bewustwording brengen.

Kan je helpen te vinden waarnaar je al even op zoek was.

 

De aura reading kan onderdeel zijn van het intakegesprek.

En ook als 1-malig consult worden gedaan. Bijdrage is dan : € 75 voor 90 minuten.