Access Bars en Facelift

 

Access Bars

Weet je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen?

 

De naam ‘Bars’ is een verzamelnaam voor energiebanen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen. Door bijbehorende specifieke punten met aanraking te activeren, ontstaat ontlading en wordt ruimte gemaakt voor nieuwe mogelijkheden.

Bij een Access Bars behandeling lig je ontspannen op je rug op de behandeltafel. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt, waardoor de lading van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je hoeft niets te zeggen, geef je over aan wat gebeurt.

Wat wordt opgelost en opgeruimd krijg je terug in meer ruimte en gemak in je leven, wat ontvankelijkheid biedt en voor wat jij wenst.
Als resultaat kan ruimte in het hoofd worden ervaren, ontspanning en rust, sommige fysieke en mentale problemen verdwijnen. Het daadwerkelijke resultaat en verandering is merkbaar 3 tot 4 weken later.

 

Bijdrage: € 55 voor 60 minuten.

 

Access Energetic Facelift

Door het aanraken van verschillende plekken op het gezicht zal deze helende energetische behandeling gevolgen van veroudering, zwaartekracht en stress verminderen. Naast de direct zichtbare veranderingen in het gezicht zijn ook veranderingen in het lichaam merkbaar. Meer beweeglijkheid, soepelheid, gronding, energie en meer !
Wil je dit ervaren? Maak dan een afspraak.

 

Bijdrage: 45,- euro voor 60 minuten.