Chakra's en bewustwording

 

Dit zou jou kunnen aanspreken wanneer je behoefte hebt aan meer verdieping en bewustwording, jezelf beter wilt leren kennen, dichter bij jezelf wilt komen, ontdekken wat voor jou belangrijk is. Het ontwikkelen van je innerlijk weten.                                                         

 

Met als leidraad de Chakra's

  

Bij elke bijeenkomst is aandacht voor 1 chakra.                                                                                                               Met betekenis van de chakra's, bijbehorende thema's en passende meditatie-oefeningen.

De opbouw in meditaties, kennisoverdracht en het ervaren van (o.a. energetische) oefeningen, zal jou meer inzicht geven in wie jij bent en waarom je doet zoals je doet.

Bewustwording, om dan een verandering bij jezelf te mogen aangaan en bemerken.

 

Deze inzichtgevende cursus bestaat uit 8 maandelijkse bijeenkomsten van elk 2 uur.

   

Eerstvolgende startdatum:

28 augustus van 19.00 -21.00 uur

 

Bijdrage: € 125 voor 4x.

 

Voor meer informatie en/of aanmelden, neem gerust contact op.

Je hebt de mogelijkheid 4x mee te doen en daarna verder te gaan.

Heb je belangstelling en wil je meedoen en komt deze dag/datum jou niet uit? Geef dan bij aanmelden je voorkeurdag aan. In overleg met andere deelnemers plannen we een andere startdatum.

 

Ervaringen:

De chakrameditaties hebben mij rustiger gemaakt. Ben minder aan het denken, meer aan het voelen. En dat geeft rust. Ik kijk altijd weer uit naar de volgende bijeenkomst.

Ik vertrouw op mijn gevoel! Dat wilde ik graag als fanatieke piekeraar en denker. Heerlijk!

Ik word mij meer en meer bewust van  mijn sterke en minder sterke punten en vooral hoe dit komt. En hierdoor kan ik meer accepteren.

Inzichtgevend!  De kennis over en het praktisch ermee bezig zijn geven zoveel inzichten. Ik snap nu hoe patronen ontstaan, hoe blokkades ontstaan, en hoe de energie in de chakra's werkt. Hoe ze met elkaar verband houden en wat je kan doen om de energie te laten stromen. Ik zit beter in mijn vel.